Opis forum
Witam,
Padł pomysł założenia akademii naszego klanu. Proszę o wasze zdanie w tym temacie, jeżeli mamy podejść do tego poważnie to potrzebujemy kogoś kto na początku poprowadzi taką akademię (wiadomo później będziemy wszyscy co jakiś czas wspierać naszą akademię . Trzeba by wybrać nazwę i ustalić regulamin odnośnie przechodzenia zawodników z akademii do głównego klanu. Czekam na wasz odzew
Pozdrawiam
Adios
Ja również jestem za:-), myślę że z tych osób należało by wybrać leadera do akademii: Zbychu, Boski , Remik, Tytan lub Chytrus.
Ja bym dodał że osoby z wojem poniżej 4 lvl do akademii, a jak by akademia nie wypaliła zwolnieni z donatów, Ich jednostki są mało warte a lepiej jak to przeznaczą na szybki rozwój swojego wojska.
Ostatnio edytowany przez krzysiek (2014-10-01 10:14:21)
Nowy użytkownik
Ja odpadam jako Lider, tym bardziej akademii. Sam się rozwijam, strasznie różna jest moja aktywność. Więc odstąpię miejsce bardziej dyspozycyjnej osobie. Bardziej byłbym za tym, aby do klanu przyjmować ludzi z np. min TH7 i wojem 4+, tylko ciężko o takich którzy maja dobry lvl, są dorośli i nie skaczą po klanach, no i kółko sie zapętla. Dlatego może akademia to w sumie dobry pomysł, ale jakoś mam mieszane odczucia co do tego.. nie wiem, zostawiam wam wolną rękę i czekam na odpowiedź innych
Witajcie, ja na początku myślałem, że może to być dobry pomysł ale jakoś odchodzę ostatnio od tej myśli. Wydaje mi się, że lepiej zgrać ekipę i nie dzielić jej na lepszych i gorszych. Po tej wojnie widać, że niby mamy 49 osób ale jest jednak trochę ludzi nie aktywnych, którzy się nie angażują, większą aktywność wykazują właśnie gracze z lvl ok 30, atakują walczą mimo, że czasem nie mają w ogóle szans a mimo to walczą. Nie aktywnym powinniśmy podziękować im i w ich miejsce poszukać innych graczy, którzy wniosą więcej do klanu.